dansatoare animatoare in strainatate fete fata caut loc de munca de noapte angajam-angajari pentru multe regiuni din italia-job italy club

fata cauta de munca(fata caut de munca,esti fata cauti un loc de munca?)hostess?figuranta de sala?model,fotomodel?
Daca cauti un loc de munca te afli la locul potrivit,Ai incredere in noi..!!
Suntem o agentie de spectacol,entertainment in localuri nocturne operanta in toata italia.
Am superat obiectivul nostru de peste 20 de ani de munca neintrerupti in acest domeniu de viata de noapte italian.
Suntem prezenti pe teritoriul italian cu agentii(birouri oficiale) la Roma,Milano si Firenze.
Avem colaboratori la Modena,Arezzo,Siena,Bologna,Terni si Asti.
Pana in momentul de fata am stabilit o relatie foarte buna cu proprietari cluburilor(cu Night Club-urile) bazata pe incredere si disponibilitate in mare parte cu orasele din centru si nord Italia,chiar si Sardegna acestea fiind destinate tuturor persoanelor care s-au adresat noua care au vazut personal ca nu ne-am pierdut cuvantul si acordurile au fost incheiate cu precizie.
Suntem prezenti tot timpul in special noaptea in cluburi oferind asistenta si pe perioada orelor de munca.Tocmai acest lucru ne-a distins intotdeauna fata de alti impresari,seriozitatea si profesionalismul pentru a face acesta munca delicata de impresariat.
Avem cele mai bune cluburi de noapte pentru figurante de sala,fete imagine si chiar oferte de munca pentru hostess la targuri,evenimente cunoscute in toata Italia la nivel nazional si regional.
Cautam/Casting fata/fete,domnisoare,chiar si fara experienta pentru domeniul de munca hostess,figuranta de sala in club de noapte sector disconight/localuri nocturne.
Castingul este intotdeauna deschis(tot anul)
Oferim loc de munca si suport logistic pentru hostess la diverse evenimente.
Avem si un sector dedicat specific pentru balerine,animatoare,dansatoare profesionale la bara,lap dance,gogo girl 
pentru locatii exclusive de nivel inalt.
Nu vindem cuvinte frumoase promitand lucruri care dupa aceea nu le gasiti,lucruri care nu au nici o baza in realitate la locul de munca.
Agentia ofera ceea ce promite si mentine cuvantul!!!
Trimite 5 poze cu tine,doua in prim plan si 3 figura intreaga,poze normale si nu profesionale,nu poze artistice sau prelucrate cu anumite programe,impreuna cu toate informatiile tale printre care--ani,inaltimea,greutatea,nationalitatea,disponibilitate pentru a lucra in alte orase(valabil daca sunteti deja in Italia)si bineinteles cerintele,preferentele care

Lucreaza cu noi
Completati form-ul de mai jos cu datele dvs.
Va vom raspunde si va vom suna in maxim 6 ore :+39392.9945584

Oferim locuri de munca in cluburi de noapte(nait club) pentru figurante de sala,animatoare,dansatoare profesioniste de lap dance strip dance,fete de spectacol entertainment in cele mai bune localuri nocturne,discoteci,pub-uri din Italia,garantam salar fix si plata in fiecare zi cu cazare gratuita si masina personala pentru a merge la club si dimineata la apartament(totul doar pentru persoane de sex feminin,nu frati,etc, nu animale nu persoane straine valabil cazare si transport)si bineinteles contract regular de munca pe perioada determinata e.n.p.a.l.s,cautam fete cu varsta cuprinsa intre 18-35 de ani,cerem seriozitate,sociabilitate si aspect fizic placut(nu exageram),documente regulare pentru a lucra in Italia(buletin de indentitate pentru romania,permis de munca pentru fete cu rezidenta in moldova).
in ceea ce priveste salariul pentru figurantele de sala,fete imagine,artiste,dama de companie garantam salariu fix de la 50 la 90 euro plus in anumite cazuri depinde de club,zona si procentaje la consumatii.salariul fix variaza in functie de aspectul fizic si profesionalitatea,sociabilitatea fetelor.
pentru dansatoare profesionale garantam de la 90 la 130 euro fixi pe seara ,variaza in functie de caracteristicile fetei,experienta,limbi straine vorbite.
pentru animatoare ,fete de spectacol,cabaret garantam salariu fix de la 80 la 130euro pentru serile in care presteaza animatie in cluburi,disconight in celelalte zile salariul ramane de la 70/90 euro,serile cand nu fac spectacol.
de baza show-urile se fac 4,5 zile pe saptamana.
le ai.
Colaboram cu toate cluburile de nivel inal cele mai bune din Italia,cele mai cunoscute.
Pentru informatii majore contactatine la numarul +39 392.9945584 sau chiar si prin la FORM ,va asteptam cat mai multe si va garantam maxima disponibilitate si atentie– pentru toate fetele care aleg agentia noastra.
Va multumesc!

Colaboram cu circa 70 de cluburi de noapte dintre care night club,disco pub,sexy disco,disconight,lap dance,strip,lucram in toate regiunile din centru si nord Italia,si Sardegna(Cagliari,Olbia,Oristano,Alghero,Sassari).
Garantam pentru fetele care aleg agentia noastra ca vor fi intotdeauna platite,ascultate,si tratate bine,respectate si inserate la locuri de munca adecvate cu multa seriozitate si profesionalitate.
Garantam fetelor asistenta si disponibilitate ampla si respectare acordurilor din contract.
Va asteptam cat mai multe,nu veti ramane dezamagite..!!!

Pentru fetele care sunt stabilite deja in Italia,si au disponibilitate sa lucreze in alte orase decat cele unde locuiesc este prevazut si gratuit cazarea si driverul .
Inainte de pornirea catre locul de munca fiecare artista in parte primeste detaliile in ceea ce priveste salariul precis si detaliat,plata fixa serala,orasul in care va lucra,detalii despre cazare,numere de telefon ,tot ceea ce ii este necesar pentru noul job.
Oferim asistenta legala si sustinem fetele la locul de munca,nici una nu este singura cand intervine o problema,intervenim in caz de orice problema oricare ar fi motivul,suntem alaturi de voi.
oferim un contract de munca regular CCL(contract colectiv national)din categoria ”operatori ai show-ului”cel mai bine cunoscut ca si enpals.
Salariu fix intotdeauna.
in caz de orice problematica in ceea ce consista salariul fetelor ne implicam legal si sindacal ,pentru toate persoanele care vin la noi si ne ofera increderea.
raspuns in maxim 12 ore
propunere de munca in maxim 24 de ore
plecare cate job-ul obtinut si propus in maxim 24 de ore de la primirea CV-ului
pentru orice informatii nu esita sa ne contactezi la numarul de telefon +39.392.9945584

Detalii pentru locul de munca

Job Hostess/Figuranta de sala/Fata Imagine
Rolul artistei este de a sta la masa in club si de a comunica verbal cu sociabilitate cu clientii localului consumand bauturi(recomand nu alcoolice)intr-un ambient placut.orice forma iregulara sau cu rilevanta particulara la contactul cu clientii este strict interzisa.

Job Dansatoare profesionista la bara/strip
Dansatoare va trebui sa faca cate doua dansuri in fiecare seara pe scena/la bara.
Dansatoare trebuie sa aiba propriile constumatii si propria muzica pentru dansul la bara care dureaza 15 minute un tur.
Se face si prive(dans in privat doar cu un client),interzis contac fizic.
procentaj la bauturi de la 3 la 5 euro,depinde de club.

Job Balerina/Cabaret/topless

Balerina sau grupul de balrine trebuie sa danseze max de doua ori pe seara,timp de 10 min.un dans.
Dansatoare trebuie sa aiba propriile constumatii si propria muzica.
Nu se face prive.
Contract de munca in night club.
Durata contractului:pentru artistele din Italia si din UE este cerut minim o luna de munca
Pentru artistele afara UE vine facut contract de munca nu inferior la 3 luni de zile.
.
: dansatoare  munca strainatate
  Salary-TD: Topless dancer 50/60/70/80/90/100/110/120/130€
  Club Capacity/Girls: 20-35 girls
 Artist: ballerina – figurante di sala/dama di compagnia
  Dance/Prive :topless strip + spettacolo (nudo integrato) solo per chi fà lap dance e pole dance
  Accomodation: Gratis
  Transport: dal locale nel posto di alloggio Gratis
Hostess-Dama de companie-dama de consumatie-figurante di sala: 50/6’/70/80 plus percentage

Annunci

15 Risposte

  1. ok

  2. as vrea sa stiu daca am vreo sansa,am lucrat decat 3luni,dar am ceva kg in plus si totusi am lucrat,am 155cm si 68kg,vorbesc italiana fara probleme,de luni 19mai sunt in italia la salerno,cei unde am lucrat nu au mai vrut sa continuie ,au inchis localul.o zi buna

  3. Buna ma numesc Gabriella am19 an .am 17.6m , 54kg
    Ami placie sa danesc as vre o munca sa castig bine si sa ma simd bine as dori farte tare sa lucrez la un club sa dansesc pe bara sant din tg-mures nu stu liba straina dar romana va las nr si daca vret ma contactat 0755154382

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...